Webbplats

Hemsida till företag med perfektion
Vi skapar allt till perfektion, oavsett om det är något helt eget som du målat upp eller en förbättring av redan existerande så skapar vi det med kvalitét. Vi ser till att både du som kund och dina användare får både nytta och nöje med att använda din framtida webbplats eller applikation.

Verklighet

Illustration

Har du sett något du önskar bli din verklighet. Har du kanske redan nu även illustrerat dig själv en egen lösning av inspirationen, kanske en alldeles egen design eller ytterligare funktionalitet som passar dina behov bättre? Perfekt, ta kontakt med oss så ser vi över dina möjligheter till att förverkliga din dröm.

Långsiktiga strategiska lösningar.

Konvertering

Lösningar som leder till konvertering.

Hemsida till företag

En hemsida till företag skall vara ren, konkret och enkel att förstå. Vi har erfarenhet och kunskap inom flera verksamheter. Vi ser till att göra ditt företag utmärkande online. Oavsett om du önskar en säljande och informationsrik hemsida eller bara en presenterande så har vi nytänkande lösningar.

Nytänkande

Nytänkande lösningar som skapar interaktioner.

Utmärkande

Utmärkande webblösningar med unika resultat.

Ett måste

Självklara delar av en webbplats

Optimerat

Vare sig du behöver synas bättre eller inte så ingår alltid optimerad källkod för att underlätta indexering hos sökrobotar. Vi strukturerar alltid källkoden och metataggar speciellt för din webbplats vilket ökar rankning. Dessutom är vi Google certifierade.

SSL kryptering

Vi tillhandahåller SSL certifikat om du önskar att vi håller i ditt webbhotell och server. Nu är det ett krav att en webbplats innehar SSL kryptering för att inte ”straffas” av Google. Vi ser till att du inte straffas för att du saknar viktiga funktioner på din webbserver.

Support

Vi tillhandahåller support för våra kunder. Oavsett om det är en liten fråga eller en tilläggstjänst du önskar. Vi ser till att vara där för dig som kund. Oavsett om det är innan, under eller efter att du fått din tjänst levererad så når oss via e-post eller telefon.

Partners

För oss är det viktigt att vi levererar en hemsida till företag med det perfekta resultatet, det kan vi göra när vi omges av partners som är experter på sitt område och levererar rätt hårdvara och mjukvara för våra tjänster.

Klarna betallösning
Microsoft Azure
Norton internet security
hp
Swedbank
Google
bing
Payson

Nöj dig inte med mindre

Kvalité

Vi är noga med att allt genomsyrar kvalité och professionalism. Vi lämnar inget åt slumpen vare sig det är stort eller litet. Vi håller i alla systemuppdateringar för att säkerställa att din webbplats är säker för besökarna och för att du ska kunna sova gott och inte oroa dig för att någon hackat din webbplats. Vi övervakar alla webbplatser 24/7 365 dagar om året.

All-inclusive paket

Prismodell för alla behov

I alla våra paket ingår alltid löpande sökmotoroptimering, fri support och självklar daglig backup.

Kom igång

13 + 1 =

Pinnmöllevägen 108, 247 55 Dalby
Flaggan 1212, 116 74 Stockholm
+46 (0)46 – 288 00 98
info@lundit.se