Sökmotoroptimering

För en större lönsamhet i längden
Var inte skygg, ta platsen du tjänar på i de organiska sökresultaten på Google och Bing. Vi skapar en struktur för ditt innehåll och hjälper dig att optimera din webbplats för relevanta sökord som är viktiga för din verksamhet.

Teknik

Algoritmer

Sökmotoroptimering även kallat i förkortning SEO är en långsiktig optimering av innehållet för att synas högt i sökresultaten hos sökmotorer. När man söker på exempelvis Google så får man först upp annonser vilket är Google AdWords, sedan kommer sökresultaten som är organiska. Dessa rankas olika beroende på relevans, innehåll, tekniker och flera andra algoritmer.

Långsiktiga strategiska lösningar.

Konvertering

Lösningar som leder till konvertering.

Sökmotoroptimering

För att Google och andra sökmotorer ska uppfatta ditt budskap och varför du är värd att synas bland topp relevanta sökresultat krävs mycket arbete. Sökmotorer tittar på vad som står i koden, vilket innehåll du presenterar och hur du presenterar det. När sökmotorn ”förstår” dig så har du lyckats med sökmotoroptimering.

Nytänkande

Nytänkande lösningar som skapar interaktioner.

Utmärkande

Utmärkande webblösningar med unika resultat.

Skapar möjligheter

Roligt & Spännande

Högst möjligt

Vi ser till att du hamnar högst möjligt utifrån dina önskemål och förutsättningar. Det räcker inte att bara skriva ordet man vill synas på i olika former och ofta. Det kan tvärtemot önskat bli motsatt effekt. Det kan nämligen straffas av sökmotorerna. Därför är det viktigt att göra det rätt från början och där krävs det mycket tid och arbete. Överlåt detta till dem som kan detta och som tycker det är roligt, det ger oftast bäst resultat. Vi tycker det är både roligt och spännande att se sökresultaten förändras.

Löpande arbete

Sökmotoroptimering är inte något man gör över en dag, inte heller får man resultatet man önskar över en kväll. Detta är ett långsiktigt arbete som kräver en struktur man arbetar efter och som sedan följs till fullo. Det kräver mycket arbete med löpande optimeringar efter olika algoritmer som släpps löpande av sökrobotar och som sedan skall integreras med din webbplats. Kontakta oss idag för att få en uppfattning om vilka resultat du kan förvänta dig och hur mycket arbete det kommer att krävas för att uppnå dina mål.

Partners

För oss är det viktigt att vi alltid levererar ett perfekt resultat, det kan vi göra när vi omges av partners som är experter på sitt område och levererar rätt hårdvara och mjukvara för våra tjänster.

Klarna betallösning
Microsoft Azure
Norton internet security
hp
Swedbank
Sökmotoroptimering
bing
Payson

Satsa högt

för högre resultat

En av världens största hårkliniker för hårtransplantationer heter New Hair Clinic. När lanseringen av deras nya webbplats skulle lanseras under 2015 fick Lundit uppdraget att samtidigt integrera och underhålla sökmotoroptimeringen. Vi skapade deras webbplats ursprungligen så sökmotorvänlig som möjligt. Sedan implanterade vi en länkstrategi och även innehållsstrategier för att deras tjänster och varumärke skulle rankas högst möjligt.

Organisk trafik till New Hair Clinic från sökmotorer under 1 år mätt. Mars 2016 var utgångspunkten innan vi påbörjade vårt gemensamma arbete.

All-inclusive paket

Prismodell för alla behov

I alla våra paket ingår alltid löpande sökmotoroptimering, fri support och självklar daglig backup.

Kom igång

7 + 4 =

Pinnmöllevägen 108, 247 55 Dalby
Flaggan 1212, 116 74 Stockholm
+46 (0)46 – 288 00 98
info@lundit.se